SmartWater er en banebrydende DNA-mærkning, som beskytter mennesker og værdier. Produktet består af en usynlig væske, der indeholder en unik kode samt microdots. Koden er registreret i SmartWaters internationale database, som politiet altid har direkte adgang til. Hvis en værdi bliver stjålet, kan politiet spore, hvor eller hos hvem den er stjålet, samt knytte gerningsmanden til gerningsstedet. At tyvekosterne kan spores, er et rent skrækscenarie for indbrudstyve. SmartWater samarbejder med dansk politi, og SmartWater bruges som led i efterforskningen. DNA-mærkning kan bruges juridisk og har internationalt fungeret som bevis i hundredvis af domsfældelser.

SmartWater kan bruges på alle typer materiale. Væsken duppes direkte på dine værdier med en pensel; når væsken tørrer, er den ekstremt svær at fjerne. Den usynlige væske lyser kraftigt grøngult, når man lyser på den med UV-lys.
Mærk fx:
• Elektronik
• Smykker
• Barnevogn
• Sportsudstyr, rideudstyr, golfudstyr
• Bil og tilbehør til bilen
• Motorcykel og knallert
• Cykel
• Båd og tilbehør til båden

Spray mod røveri
SmartWater spraysystem beskytter mennesker mod røveri – i private hjem eller virksomheder. Systemet består af en spray med en væske, der lige som indbrudssikringen indeholder en unik kode. Ved overfald eller røveri aktiveres sprayen og rammer gerningsmanden, som efterfølgende vil kunne identificeres. Væsken holder op til otte uger på hud eller hår, og er næsten umulig at fjerne fra tøj eller sko. På den måde knytter SmartWater den kriminelle sammen med gerningsstedet og kan bruges som bevis i en retssag.

Mere end et produkt
SmartWater er mere end en væske. Som virksomhed tilbyder vi vores kunder professionel sikkerhedsrådgivning ud fra grundige analyser af lokalområdet. Siden SmartWater blev grundlagt, har vores eksperter opbygget en database med oplysninger om kriminelle aktiviteter, som vi bruger proaktivt for at være på forkant med analyse og vejledning.

Som kunde hos SmartWater kan du sikre din ejendom med særlige advarselsskilte, der i sig selv afskrækker tyvene. Samtidig samarbejder vi med politiet for at forebygge kriminalitet.

Læs mere om SmartWater på www.smartwaterdanmark.com eller kontakt os her. psk@ctrrservices.dk